Haapamäen Helinä Onninen..

Keskiviikko 27.5.2015 klo 8:14 - MK


26.5.2015 Onni muutti Haapamäkeen.. Itse olen niin onnesta solmussa, että poskipieliä kiristää jo tämä hymy :)

Yön läpi kestäneen ähistelyn jälkeen varsa syntyi ulos niitylle. Siiri hoiti homman kuin vanha tekijä ja on maailman paras äiti Helinälle.

Illalla yritimme tuoda tamman ja varsan sisälle. Siiri tuli kiltisti sisään, mutta Helinä pisti sellaisella sisulla vastaan, ettei auttanut pehtoorin vahva hauiskaan :)

Vihelsin pelin poikki ja komensin molemmat takaisin niitylle. Helinä osoitti olevansa niin vahva vauva, että varmasti pärjää myös ulkona.

No, koska pari jäi ulos meni se haaveiltu ehjä yöuni minulta pois. Enpä silti olisi noita hetkiä kesäisessä yössä vaihtanut pois. Pari kertaa kävin tsekillä ja näky oli joka kerta yhtä henkeä salpaavan kaunis.

Ja vielä lopuksi. Olen ikuisesti kiitollinen Eläinsairaala Profivetin ihmisille siitä, että he tekivät tästä mahdollista. Oma usko jo oli mennyt isojen pettymysten myötä. Loistavaa, että meillä on joukko ammattilaisia lähellä Valkeakoskella. Säästäkää jostain muusta ja käyttäkää heitä!!! Erinomaisen sairaalatasoisen hoidon lisäksi sieltä saa myös omistaja empatiaa ja todellista tsemppausta vaikeissa paikoissa!! Teitä kiittää Marjo, Siiri-mamma ja Helinä Onninen :)

haapamaen_helina_onninen_006.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini