ÄIJÄMEININKIÄ..

Perjantai 18.7.2014 klo 16:01 - MK


Kyllä se on niin justiinsa, että järkevä yrittäja tarvitsee kolme hyvää kaveria. Pankinjohtajan, joka uskoo sinuun, kirjanpitäjän, joka laittaa sulle suitset suuhun ja pätevän lakimiehen, joka huolehtii sun yrityksen parhaasta...

Mutta jotain muutakin se ponityttö tarvitsee. Se tarvitsee suomalaisia, tavallisia, ahkeria ja oman asiansa osaavia äijiä ympärilleen.

Tätä äijämeininkiä, kun katselin, juolahti mieleeni, että ollaankohan me suomalaiset naiset jotenkin tultu kovin nirsoiksi ja mukavuudenhaluisiksi.. Vaikka ei tule ruusupuskaa ja pusuja joka päivä, voiko olla mitään hienompaa kuin olla äijäporukassa mukana ja katsella kun homma pelittää.

Kotona pitäisi muistaa, että joka aamu postilaatikosta tuulikaappiin valmiiksi tuotu Aamulehti on yhtä kuin mä rakastan sua..

Kaikki ihanat suomalaiset miehet, jotka osallistuitte tähän heinähärdelliin... KIITOS JA HALAUS teille kaikille. Meillä on nyt parasta mahdollista kultahippuheinää ja tallin ihanin saundi on se tasainen, tyytyväinen mussutus iltaheinien jaon jälkeen. Se on se hevosen tapa sanoa kiitos myös!

jokke-heinaa_ja_muuta_kesa_2014_017.jpgjokke-heinaa_ja_muuta_kesa_2014_019.jpgjokke-heinaa_ja_muuta_kesa_2014_015.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini