Omani, tulinen tammani Trompi

Keskiviikko 19.2.2014 klo 13:24 - MK


kesa_2013_241.jpgkisuja_laidunta_025.jpgtallin_kuvia_2013_069.jpgtallin_kuvia_2013_440.jpgtallin_kuvia_2013_450.jpgRakas ystävä, Nyt se on ohi.

Sinun olosi helpottui ja taivaan isä tietää kyllä minne sut sijoittaa. Meillä kahdella tämä syöminen oli se yhteinen rakas juttu. Olenpa varma, että sä pärjäät nyt oikein hyvin..

Saattelin sut itse viimeiselle matkalle ja mun täytyy nyt vain yrittää elää tämä kylmä tiiliskivi vatsassani.

Sä nukahdit ikiuneen tosi nätisti Sarin auttamana oman metsän siimekseen ja siitä Jari sinut hautasi hellästi ja nätisti minun kanssani.

Oltiinhan me tämä jo yhdessä juteltu,joka aamu kun sua tarhaan autoin ja näin kuinka kipeä välillä olit. Sinä kysyit silmilläsi, että eikö me jo mamo voitais tehdä tälle asialle jotain. Mun pää ei jaksa mennä niin hiljaa, että jalat kantais. Mä juttelin sulle myöskin sen, että joku uusi tulee. Muuten mä en selviä tästä erosta. Se asia oli sulle ihan ok ja pystyin sitten päivämäärän sinulle sopimaan. Olit sitä mieltä, että kyllä sä mamo uudenkin kanssa pärjäät, olenhan mä sua kaikki nämä vuodet opettanut, miten hevosen kanssa ollaan ja sydän ansaitaan.

Ensin se päivä tuntui tulevan liian nopeasti, mutta kun sun kuntosi tuntui tosi nopeasti romahtavan, se päivä olikin aika kaukana. Viimeiset päivät olivat kivun täyteisiä, pyydän sitä vielä sulta anteeksi.

Tiedän, että sä haluat meidän kaikkien muistavan sut kuvien kaltaisena. Olit koko meidän perheen tosiystävä. Olit kaikessa mukana aina ja täysillä koko sydämestäsi.

Kiitos Trompi kaikista yhteisistä vuosista, lumipöllylaukoista ja iloisista koulutunneista, kun kaikki meni putkeen. Kiitos, että olit todellinen luottohevonen tytöille ja avasit sydämesi myös heille.

Me muistetaan sut juuri niinkuin haluat, kuvien kaltaisena: iloisena, ahkerana ja sydämellisenä tosiystävänä.

Sinua minä en unohda koskaan!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini